Antena Meniu Search
x

Video Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"

În pensiunile de la poalele munţilor Făgăraş pregătirile pentru Paşte sunt în toi. Turiştii care vor să se bucure de un sejur liniştit, departe de agitaţia din marile oraşe, o pot face la Palatul Brukenthal din Avrig. CeI care ajung aici, vor fi răsfăţaţi cu bucatele alese, atent pregătite şi se pot delecta cu peisajele spectaculoase pe care le găsesc în grădinile fostei reşedinţe de vară a baronului transilvănean. 

de Redactia Observator

la 01.05.2024, 09:25

Vezi și

Departe de viaţa agitată a marilor oraşe, într-o oază de linişte se află Palatul Brukenthal. Iar o dată ce ai păşit în grădina clădirii construită în stil baroc, spectacolul oferit de natură te cucereşte instant. 

Arnold Klingheis, manager Palatul Brukenthal: Dacă vii dintr-un oraş mare, cauţi verdeaţă, cauţi flori, cauţi linişte. Locul acesta pentru asta se promovează.

Turist: Mirific şi mai ales în acest anotimp în care totul a înflorit, e chiar frumos. Şi relaxant. Mi se pare chiar potrivit pentru un turist.

Turist: Linişte, multă verdeaţă, multe culori şi o plăcere să vii, să te relaxezi. Este şi prima dată când vin şi îmi place foarte mult.

Pe acelaşi subiect

Meniul tradiţional pentru vizitatori

Şi cum Paştele ne bate la uşă, turiştii se gândesc cu entuziasm şi la masa de sărbătoare. Iar meniul este unul tradițional din care nu vor lipsi cozonacul sau preparatele din carne de miel, însă bucătării îi vor răsfăța pe turişti şi cu preparate specifice bucătăriei austriece. 

O să mai găsiţi special pentru Paşte drobul de miel, telemea ridichii, roşii, supa cremă de urzici, specifică sezonului, iar ca şi miel avem pregătite rulouri de miel, cotletul de miel, o să facem şi o ciorbă de miel. Omul poate găsi o varietate foarte mare de produse la noi în meniu. 

Atmosferă exotică la noi în ţară

Iar după ospăţ, turiştii se pot răsfăţa, chiar la poalele munţilor, într-o piscină încălzită, înconjurați de un peisaj asemenea insulelor exotice. 

Ionuţ Holerga, administrator: Intenţia noastră a fost a fost de la bun început să realizăm lângă munţii Făgăraş, o zonă tropicală, care din punctul meu de vedere este ineditul. O zonă tropicală, are o piscină cu apă încălzită până la 32 de grade. 

Trei nopţi de cazare pentru două persoane la Palatul Brukenthal din Avrig costa 2.500 de lei, iar cei care vor să petreacă sărbătorile pascale într-un decor rustic o pot face la pensiunile care sunt certificate ca puncte gastronomice locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Travel » Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"