Antena Meniu Search
x

Video Pregătirile sunt în toi la malul mării. Discounturi de până la 40% pentru cei care îşi rezervă din timp vacanţele

Pe litoralul românesc au început deja pregătirile pentru noul sezon. Se anunţă o vară plină, aşa că perioada reducerilor a fost prelungită cu încă o lună. Cei care îşi fac rezervări din timp au parte de discounturi de până la 40 la sută. Iar de aceste oferte beneficiază şi cei care vor să folosească vouchere de vacanţă.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.04.2022, 22:14

Vezi și

Vara e la un pas distanţă şi cum restricţii de pandemie nu mai sunt, hotelierii de pe litoral speră să recupereze ce au pierdut în ultimii doi ani. Iar ca să-i încurajeze pe turişti să rămână în ţară, mulţi dintre ei au prelungit perioada reducerilor.

Camelia Ciurea, manager agenție de turism: Pragul de early booking de la 31 martie a fost prelungit până la 30 aprilie. Turiştii pot beneficia de un early booking flexibil. Trebuie să achite un avans de 20%, urmând ca diferenţa să fie achitată până la sfârşitul lunii mai. 

Corina Martin, propietar agenție de turism: Perioada de vârf de sezon, sfârşit de iulie şi august, o să însemne tarife mult mai mari. De aceea, foarte mulţi dintre români fac deja rezervări cu aceste reduceri, care ajung până la 30, chiar 40% în unele staţiuni.

Cei care plătesc integral până la data de 30 aprilie au reducere între 15 şi 40%. Astfel la un hotel de 3 stele, pachetul este de 1.000 de lei. La 4 stele, un sejur costa acum 1.600 de lei. Iar la 5 stele, vacanta costa 5.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Cum voucherele de vacanţă încă nu au ajuns, prelungirea perioadei de oferte le dă şi bugetarilor posibilitatea să-şi aranjeze vacanţa în aşa fel încât să poată beneficia şi de reduceri.

George Lica, manager hotel: Tichetele de vacanţă, dacă o să vină, că am înţeles că sunt blocate, o să fie acceptate la toate unităţile care sunt clasificate de Ministerul Turismului. 

Litoralul începe să prindă viaţă

În toate staţiunile şi pe toate plajele se fac deja pregătiri pentru debutul de sezon.

Roberto Tortora, proprietar beach bar: Turiştii vor găsi plajele amenajate corespunzător,  sperăm să fie un an şi de la vreme foarte bun.

Anul acesta, vara la mare începe cu un festival la Costineşti, chiar în weekend-ul de 1 mai.

Alexandru Bălan, organizator evenimente: Se organizează cel mai mare eveniment de trap din România. Nume mari din muzica trap vor fi prezente pe scenă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Pregătirile sunt în toi la malul mării. Discounturi de până la 40% pentru cei care îşi rezervă din timp vacanţele