Antena Meniu Search
x

Video "Suntem copleşiţi de emoţie". Sute de credincioși în peleinaj la  Biserica Iacob Românul din Sibiu

O biserică din Sibiu a devenit, seara trecută, loc de pelerinaj pentru sute de oameni. Două icoane despre care se crede că ar avea puteri tămăduitoare, dar şi moaştele a doi sfinţi şi.... reverenda care ar fi aparţinut părintelui Arsenie Boca au fost scoase spre închinare şi au atras o mulţime de credincioşi.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 08:53

Vezi și

La lăsarea serii, Biserica Iacob Românul din Sibiu a devenit neîncăpătoare. Sute de enoriaşi au mers să se roage pentru sănătate şi prosperitate. Două icoane care o înfăţişează pe Maica Domnului, moaştele Sfântului Ioan Botezătorul şi  ale Sfântului Iona, dar şi reverenda lui Arsenie Boca au fost expuse în biserică. 

Cătălin Dumitrean, preot: "O icoană vatopedina sută la sută, o icoană are a făcut foarte multe minuni, vindecatoare de cancer de boli. Aceste oseminte sunt sfinte moaşte aduse din judeţul Constanţa, unde se păstrează cu drag. Şi nu în ultimul rând un  veşmânt pe care cu mâna sa l-a cusut părintele Arsenie Boca."

Credincioșii vin să se închine la icoanele făcătoare de minuni

Preoţii spun că moaştele considerate tămăduitoare, dar şi icoanele făcătoare de minuni i-au ajutat pe mulţi credincioşi de-a lungul timpului.

Pe acelaşi subiect

Nicolae Clinciu, preot: "O doamnă în vârstă era la spital. I-am zis soţului său, uitaţi vă las aici trei zile icoana ca să vă rugaţi. Doctorii nu-i mai dădeau prea multe şanse, iar acum este bine."

Fie că vin pentru a le multumi sfinţilor pentru minunile făcute, ori pentru a se ruga, credincioşii care ajung în biserică cred cu tărie în puterea vindecătoare a icoanelor şi a moaștelor.

Reporter: "Pentru ce vă rugaţi astăzi?" 

Credincios: "Pentru bunătatea lumii. Sănătate. Pentru pace şi sănătate, în primul rând, la toată lumea. Suntem copleşiţi de emoţie şi suntem profund bucuroşi." 

Icoanele, moaştele sfinţilor şi reverenda părintelui Arsenie Boca vor rămâne la Sibiu timp de nouă zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » "Suntem copleşiţi de emoţie". Sute de credincioși în peleinaj la  Biserica Iacob Românul din Sibiu