Antena Meniu Search
x

America Express, 31 ianuarie 2023. Bordea și Cortea, surpriză când au ajuns la cazare: "Voiam să mă descalț la intrare în hotel"

Ediția a 11-a a emisiunii America Express vine cu noi provocări pentru concurenți. Echipele de vedete sunt luate prin surprindere de noile probe și sunt puși la grele încercări. Distracția va fi la ea acasă, după ce concurenții vor și puși să treacă prin situații total neașteptate.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:48

Bordea și Cortea, surpriză când au ajuns la cazare
Bordea și Cortea, surpriză când au ajuns la cazare - Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de o surpriză în această ediție America Express, după ce au ajuns la cazare. Cei doi au reușit să câștige imunitatea, în ediția anterioară, fapt care i-a scutit de grija căutării unei cazări. Nu au dus grija nici a lipsei mâncării. Cei doi concurenți au rămas mirați din plin atunci când au văzut de ce cazare vor avea parte. Bordea și Cortea au fost mai mult decât surprinși să vadă la ce hotel vor petrece noaptea.

"Voiam să mă descalț la intrare, chiar era frumos hotelul, jur", a mărturisit Bordea, după o zi plină de provocări.

"Mamă, câta patul! Dormeam patru echipe aici! Camera excelentă! Geam mare, terasă, piscină! Dumnezeu Express a zis să fie și piscină", au mai spus cei doi când au văzut locul unde își vor petrece noaptea.

America Express, 31 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu, transformat în Chinelo

Cătălin Scărlătescu a avut și el parte de o surpriză, după ce a fost transformat în Chinelo de gazde. Doina și Cătălin au avut parte de o seară pe cinste, au stat la masă și la povești cu un mexican. S-a vorbit inclusiv despre Emiliano Zapata, marele revoluționar mexican. Scărlătescu a fost transformat de gazdele lui în Chinelo.

"M-am gândit doar la acel flamingo al lui Bontea! Bontea, mă recunoști?", a ținut să spună Cătălin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » America Express, 31 ianuarie 2023. Bordea și Cortea, surpriză când au ajuns la cazare: "Voiam să mă descalț la intrare în hotel"