Antena Meniu Search
x

Video Ştirile dimineţii, 4 martie 2022. Zelenski, apel către statele occidentale; Putin nu se abate de la plan

Știrile dimineţii, 4 martie 2022, prezentate de Bogdan Alecsandru. Ce evenimente au ţinut capul de afiş în ziua precedentă în războiul din Ucraina. Informaţii actualizate despre evenimentele din ziua a 9-a a războiului pornit de Rusia le găsiţi aici.

Bogdan Alecsandru
de Bogdan Alecsandru

la 04.03.2022, 12:48

Bogdan Alecsandru îţi prezintă cele mai importante informaţii despre războiul din Ucraina
Bogdan Alecsandru îţi prezintă cele mai importante informaţii despre războiul din Ucraina - Observator

Știrile dimineţii, 4 martie 2022

1) Vladimir Putin a făcut noi declaraţii şi a ţinut să transmită că atacurile vor continua conform calendarului stabilit. Liderul de la Kremlin le-a promis familiilor soldaţilor ruşi ucişi că le va sprijini cu bani.

2) O nouă rundă de negocieri între delegațiile ruse și ucrainene a avut loc joi seară. Cele două echipe au ajuns la un acord pentru crearea de coridoare umanitare pentru evacuarea civililor.

3) Volodimir Zelenski face apel la statele occidentale pentru a primi mai mult sprijin militar. Preşedintele ucrainean a avertizat că Rusia se va extinde spre Estul Europei, dacă ţara sa va fi înfrântă.

4) Gigantul Lukoil a cerut încheierea războiului din Ucraina cât mai repede posibil. Al doilea producător de petrol al Rusiei a transmis că este "îngrijorat" de evenimentele tragice care au loc de mai bine de o săptămână.

5) Uniunea Europeană ia în considerare excluderea băncilor belaruse din sistemul SWIFT. Decizia a fost pusă deja în aplicare pentru șapte bănci rusești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Ştirile dimineţii, 4 martie 2022. Zelenski, apel către statele occidentale; Putin nu se abate de la plan