Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 decembrie 2021. Incendiu de proporţii pe Muntele Pietricica; Soţia lui El Chapo, condamnată

Știrile zilei, 1 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.12.2021, 18:09

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 1 decembrie 2021

1) Sorin Grindeanu a declarat că social-democraţii au convenit cu PNL ca anul viitor să se poarte o discuţie în coaliţie pe tema revizuirii Constituţiei. Prim-vicepreşedintele PSD spune că regionalizarea e o temă de dezbatere.

2) O familie întreagă a pierit într-un incendiu în Spania. Mama şi cei doi copii, o fetiţă de patru luni şi un băieţel de 3 ani, ar fi români, iar bărbatul de origine pakistaneză. Cei 4 locuiau în sediul unei foste bănci din centrul Barcelonei.

3) Bursele au scăzut puternic după ce şeful Moderna a declarat că vaccinurile anti-covid ar fi mai puţin eficiente împotriva Omicron. Stephane Bancel spune că ar putea dura câteva luni până când vor fi dezvoltate vaccinuri specifice acestei tulpini.

4) Muntele Pietricica s-a aprins seara trecută ca o torţă, iar vântul puternic a purtat flăcările pe zeci de hectare. Pompierii din trei judeţe, zeci de lucrători de la Direcţia Silvică, angajaţi ai Primăriei, dar şi voluntari au luptat cu focul ore-n şir.

5) Soţia traficantului de droguri Joaquin 'El Chapo' Guzmán a fost condamnată la trei ani de închisoare. Emma Coronel Aispuro a recunoscut că a fost implicată în traficul de droguri al puternicului cartel Sinaloa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 decembrie 2021. Incendiu de proporţii pe Muntele Pietricica; Soţia lui El Chapo, condamnată