Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 martie 2022. Lovitură după lovitură pentru românii cu credite la bănci

Știrile zilei, 1 martie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 01.03.2022, 16:27

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 1 martie 2022

1) Ministrul Sănătăţii a propus Guvernului o serie de măsuri de relaxare în perioada următoare. Alexandru Rafila a anunţat că s-a atins paramentrul de 50 la sută privind ocuparea paturilor de la terapie intensivă.

2) Lovitură după lovitură pentru românii cu credite la bănci. Indicele ROBOR la trei luni a ajuns la 3,83 la sută, un record al ultimelor 9 luni. Guvernanţii iau în considerare măsura amânării plăţii ratelor.

3) România sprijină "pe deplin" integrarea Ucrainei, dar şi a Republicii Moldova şi a Georgiei în Uniunea Europeană. Klaus Iohannis spune că locul acestor parteneri este în familia europeană.

4) Adolescentul care a monitorizat avionul privat al lui Elon Musk şi-a îndreptat acum atenţia către miliardarii ruşi. Acesta a anunţat public unde călătoresc unii dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri ai Rusiei.

5) Odată cu războiul din Ucraina s-a adâncit şi criza energetică. Soluţiile anunţate de coaliţie săptămâna trecută s-au împotmolit. Plafonarea tarifelor RCA este în stand-by, iar reducerea accizelor la carburanţi nu are derogare de la UE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 martie 2022. Lovitură după lovitură pentru românii cu credite la bănci