Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 iunie 2021. Interlop, înjunghiat în plină stradă; Ambulanțe, dezinfectate până au ruginit

Știrile zilei, 11 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.06.2021, 16:16

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 11 iunie 2021

1) Interlopul Gabi Şef a murit după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, la Galaţi. Atacatorul a fost identificat şi reţinut. Acesta se cunoştea cu victima şi ar fi acţionat din răzbunare.

2) Pandemia de Covid a afectat în moduri nebănuite sistemul sanitar. În Gorj, ambulanţele au ruginit după ce, mai bine de un an, au fost dezinfectate după fiecare transport al unui pacient infectat. 

3) RAR Griviţa a anunţat că a înmatriculat una dintre cele mai scumpe maşini din lume. Un român a înregistrat un Bugatti Veyron al cărui preţ de catalog la lansare era de două milioane de euro.

4) Comisia Europeană a transmis zeci de observaţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Cele mai multe dintre critici se referă la costurile nejustificate şi lipsa metodologiilor de calcul.

5) Balenciaga a dezvăluit ultima sa colaborare cu Crocs. Brandul de modă va vinde la un preţ exorbitant clasicii saboţi de spumă, varianta cu toc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 iunie 2021. Interlop, înjunghiat în plină stradă; Ambulanțe, dezinfectate până au ruginit