Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 august 2021. Explozie puternică, la un depozit de artificii; Doi copii gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10

Știrile zilei, 12 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.08.2021, 22:00

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 12 august 2021

1) Un tânăr de 29 de ani a murit în urma unei explozii puternice la un depozit de artificii de lângă Fabrica de Armament din Zărneşti. Clădirea nu era autorizată de ITM Braşov ca spaţiu de depozitare a materialelor pirotehnice.

2) Doi copii gemeni în vârstă de doi ani au murit după ce au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. În momentul impactului, dar şi când a venit poliţia să o anunţe, mama lor făcea live pe Facebook într-o altă cameră.

3) Presa locală din statul Iowa a relatat în urmă cu 20 de ani incidentul în care a fost prins băut la volan Florin Cîţu. Premierul locuia în acea vreme în SUA şi a fost condamnat la 2 zile de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului.

4) Agenţia Europeană a Medicamentului investighează trei posibile efecte secundare ale vaccinurilor împotriva Covid-19. Acestea au fost raportate la un număr mic de persoane care au fost imunizate cu serurile Pfizer şi Moderna.

5) Turcia a fost lovită de un ciclon puternic care a provocat inundaţii devastatoare. Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar două oraşe arată de parcă au fost lovite de tsunami, după ce mai multe blocuri s-au prăbuşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 august 2021. Explozie puternică, la un depozit de artificii; Doi copii gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10