Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Filmul tragediei din Ploieşti: Cum au căzut gemenii de doi ani de la etajul 10. În momentul impactului, mama lor făcea live pe Facebook

Dramă cumplită pentru o familie din Ploieşti. În doar câteva clipe, a pierdut nu unul, ci doi copii. Gemenii, fetiţă şi băiat în vârstă de doi ani, au murit după ce au căzut în gol de la etajul 10. Copii se jucau în dormitor. În acest timp, mama lor... făcea un LIVE pe Facebook într-o altă cameră.

De Redactia Observator la 12.08.2021, 09:59
Vezi și

Ploieşti, ora 20:48. O fetiţă și un băieţel de 2 ani și o lună, gemeni, cad în gol de la etajul 10, chiar sub ochii unor vecini care intrau în bloc. Înmărmuriţi, oamenii sună la 112. "Nu am apucat decât să văd că copiii erau jos acolo, atât", spun vecinii.

Copiii se jucau într-o cameră. S-au urcat pe o masă care se afla în dreptul geamului şi... a fost doar un pas spre abis. N-au nicio şansă de supravieţuire după ce cad în gol de la aproape 30 de metri înălţime.

Reporter-martori: - A venit cineva după ei? Mama a strigat? Aţi văzut-o la etaj?

- Nu a venit nimeni. Nu a venit nimeni... 

Pe acelaşi subiect

Tragedie în timpul Live-ului

Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că făcea curat într-o altă cameră când s-a petrecut tragedia. Adevărul este însă altul. Mama copiilor făcea un LIVE pe Facebook în camera alăturată. Deşi pe fundal se aud sirenele de salvare şi jandarmerie, femeia nu se gândeşte nicio clipă să se ridice să vadă dacă cei mici sunt bine. 

Abia când Jandarmeria îi bate la uşă, femeia închide LIVE-ul şi află ce s-a întâmplat cu adevărat. În zadar au încercat medicii de pe ambulanţele sosite la locul tragediei să-i resusciteze. 

Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IJP PRAHOVA: "Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă".

Femeia este internată în stare de şoc la Psihiatrie. Şocaţi sunt şi vecinii, cărora nu le vine să creadă că o asemenea tragedie s-a petrecut la ei în bloc.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Ploieşti: Cum au căzut gemenii de doi ani de la etajul 10. În momentul impactului, mama lor făcea live pe Facebook