Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 noiembrie 2021. Black Friday 2021, sub lupa inspectorilor ANPC; Camerele de bord ar putea fi folosite în instanţă

Știrile zilei, 12 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.11.2021, 17:16

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 12 noiembrie 2021

1) Au fost momente de panică, aseară, în gara din Predeal. O locomotivă care tracta 27 de vagoane pline cu motorină a luat foc, însă, intervenţia rapidă a pompierilor , a înlăturat pericolul unei explozii.

2) Incendiul în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa are o ipoteză. Un pacient agitat care a zgâlţâit patul şi a lovit o priză. Între timp, anchetatorii au aflat că salonul în care au murit cei doi nu avea aviz de securitate la incendiu.

3) A început Black Friday, însă, nu doar clienţii stau cu ochii pe ofertele marilor magazine, ci şi inspectorii ANPC. Au descoperit până acum mii de produse cu reduceri false şi au amendat mai mulţi comercianţi. 

4) Imaginile surprinse în trafic cu ajutorul camerelor de bord ar putea fi folosite ca probe în instanţă. Este ideea unui proiect de lege menit să descurajeze şofatul iresponsabil. Actul normativ prevede pedepse şi pentru cei ce falsifică filmări.

5) Există o groapă de gunoi a modei şi se găseşte în deşertul Atacama. Asta pentru că Chile importă mult mai multe haine ieftine decât pot fi vândute - 59 de mii de tone anual. Iar aproximativ 39 de mii de tone sunt aruncate în deşert.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 noiembrie 2021. Black Friday 2021, sub lupa inspectorilor ANPC; Camerele de bord ar putea fi folosite în instanţă