Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 iulie 2021. Percheziții la locuința sindicalistului Ion Rădoi; paradă impresionantă de Ziua Franței

Știrile zilei, 14 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.07.2021, 22:37

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 14 iulie 2021

1) Klaus Iohannis a participat astăzi la şedinta de Guvern în care Executivul şi-a asumat proiectul "România Educată". Preşedintele a transmis că este o zi exrem de importantă pentru viitorul educaţiei din ţara noastră.

2) Procurorii DNA au făcut percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe, într-un dosar care priveşte fapte comise între 2018 şi 2021. Una dintre descinderi a avut loc la locuinţa sindicalistului de la metrou Ion Rădoi.

3) Europa este lovită de fenomene meteo extreme în aceste zile. Germania a emis pentru sud-vestul ţării o avertizare cod violet, cel mai înalt nivel de alertă pentru ploi abundente şi inundaţii.

4) Africa de Sud se confruntă cu revolte violente după condamnarea fostului preşedinte Jacob Zuma. 72 de persoane au murit în urma confruntărilor dintre protestatari şi forţele de ordine.

5) Franţa a sărbătorit azi Ziua Naţională, cu o paradă impresionantă desfăşurată pe Champs Elysees. Înaintea ceremoniei a avut loc şi un moment emoţionant: un militar a înugenunchiat şi şi-a cerut logodnica în căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 iulie 2021. Percheziții la locuința sindicalistului Ion Rădoi; paradă impresionantă de Ziua Franței