Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 14 septembrie 2021. Situaţie critică la Institutul Marius Nasta; Trenul spre Otopeni intră deja în reabilitare

Știrile zilei, 14 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 14.09.2021, 12:14

Știrile zilei, 14 septembrie 2021

1) Valeriu Gheorghiţă spune că ne putem aştepta la o creştere a numărului de copii internaţi în spitale. Coordonatorul campaniei de vaccinare atrage atenţia că rata de imunizare în rândul copiilor este insuficientă.

2) Institutul Marius Nasta ar putea intra în incapacitate de plată în două luni. Managerul Beatrice Mahler spune că de vină ar fi explozia preţurilor la energia electrică şi un nivel al finanţării neschimbat din 2017. 

3) Un avion tip AN-2 utilizat în contrabandă cu ţigări a fost capturat de poliţiştii de frontieră din Republica Moldova. Acesta aparţinea unor cetăţeni din Ucraina şi se întorcea din România.

4) Cea mai nouă linie de cale ferată, dintre Bucureşti şi aeroportul Otopeni, intră deja în reabilitare. Motivul ar fi că trenul se zgâlţâie prea tare atunci când prinde viteze mai mari de 100 de kilometri la oră.

5) Un vietnamez care a supravieţuit în junglă timp de 40 de ani a murit după doar 8 ani petrecuţi în civilizaţie. Supranumit "Tarzan din viaţa reală", bărbatul a fost răpus de cancer, cauzat de mâncarea procesată şi alcool.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 14 septembrie 2021. Situaţie critică la Institutul Marius Nasta; Trenul spre Otopeni intră deja în reabilitare