Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 iulie 2021. Liviu Dragnea, eliberat; elicopter militar american, aterizare forțată în București

Știrile zilei, 15 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.07.2021, 23:20

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 15 iulie 2021

1) Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat din închisoare, după ce a ispăşit aproape două treimi din pedeapsa primită în 2019. Fostul lider PSD a fost aşteptat la poarta Penitenciarului Rahova de iubita sa, Irina Tănase.

2) Un elicopter militar american a aterizat de urgenţă într-o zonă centrală a Capitalei. Aparatul de zbor a doborât doi stâlpi de electricitate şi a blocat complet circulaţia.

3) Inundaţii devastatoare în Germania, soldate cu cel puţin 33 de morţi şi zeci de dispăruţi. Autorităţile locale se declară depăşite de situaţie şi spun că nu s-au mai confruntat niciodată cu aşa ceva.

4) Maşinile parcate neregulamentar în sectorul 1 al Capitalei vor fi ridicate. Pentru a şi le recupera, proprietarii vor scoate din buzunar aproximativ 500 de lei.

5) Proteste de amploare în Franţa după ce Emmanuel Macron a anunţat că vaccinarea va fi obligatorie pentru anumite categorii de persoane. Cu toate acestea, sondajele arată că majoriatea populaţiei susţine măsurile pregătite de preşedintele francez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 iulie 2021. Liviu Dragnea, eliberat; elicopter militar american, aterizare forțată în București