Antena Meniu Search
x

Video Liviu Dragnea nu poate răsufla uşurat în libertate. Două dosare grele l-ar putea arunca din nou după gratii. ”M-au vândut!”

După mai bine de doi ani de închisoare, Liviu Dragnea s-a întors acasă și în braţele iubitei. Bucuria revederii nu l-a împiedicat să arunce din nou cu acuzaţii. Atât către actuala conducere a PSD cât şi către Serviciul Român de Informaţii. Fostul lider al social-democraţilor nu poate răsufla încă uşurat. Două dosare l-ar putea duce din nou în spatele gratiilor.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 19:31

Vezi și

După doi ani şi două luni, Liviu Dragnea simte din nou gustul libertăţii. Şi îmbrăţisările iubitei, Irina Tănase. În faţa porţii Penitenciarului Rahova a sărutat-o preţ de câteva secunde.

Şi a trecut apoi la lucruri mai serioase. S-a plâns de viaţa din puşcărie.

Liviu Dragnea: ”A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios”.

Fostul şef al PSD susţine, în continuare, că este nevinovat. Şi că a fost trădat!

Pe acelaşi subiect

Liviu Dragnea: ”Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat”. Reporter: ”Cine v-a trădat, domnule Dragnea? Cine e in spatele dosarului?”M-au vândut!”, a răspuns Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea poate reveni în politică din 2024

Şi, deşi dezamăgit de scena politică, vrea să se întoarcă în Parlament. Dar mai are de aşteptat. Până în 2024 nu are voie să ocupe funcţii publice.

Liviu Dragnea: ”În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două intrebări: dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine”.

Până când se va decide va munci la firma fiului său.

Irina Tănase l-a așteptat la poarta Penitenciarului Rahova

Iubita, Irina Tănase, s-a trezit încă de dimineaţă cu gândul la decizia magistraţilor. ”Îţi mulţumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine”, a scris tânăra pe o reţea de socializare. A plecat apoi, într-un suflet, spre penitenciar.

Irina Tănase: ”Eu am plâns când am aflat decizia instanţei. A fost greu pentru că eu am stat doi ani singură, fără să ştiu dacă el o să mai iasă în viaţă de acolo”.

Şi nu s-a dezlipit toată ziua de poarta închisorii. A tresărit de fiecare dată când uşa se deschidea.

Irina Tănase: ”Am vorbim cu el la 20 de minute după ce s-a dat pronunţarea. S-a bucurat foarte tare. I-am zis că vin să îl aştept şi a zis să nu vin că nu ştie cât vor dura procedurile birocratice aici, dar i-am spus că vin, indiferent”.

Liviu Dragnea, întâmpinat cu urale de câțiva susținători

Nu doar iubita l-a aşteptat nerăbdătoare. Imediat cum au aflat vestea că este eliberat, zeci de susţinători au venit să aplaude decizia”Te iubim Liviu Dragnea! Te iubim! Te aşteaptă România!”, ”Îl iubesc din toată inima mea si vreau să vină la conducerea partidului!”, au spus susținătorii lui Dragnea.

O decizie venită la fix. Ar fi fost ameninţat cu violul, mărturiseşte avocatul lui Dragnea.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea: ”La data la care dânsul a fost încarcerat, respectiv domnul Dragnea, a existat o poziţie absolut inadmisibilă, a preşedintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic, şi indirect, dar în realitate în mod direct, îl ameninţa pe domnul Dragnea că dacă ajunge în penitenciar urmează să fie, mă rog, verificat”.

Acasă l-au aşteptat Carmen Dan şi Codrin Ştefănescu. Apropiaţi din PSD şi cei care l-au susţinut mereu.

Odată ajuns acasă, Dragnea şi-a intrat imediat în rolul de gazdă. A sărbătorit victoria pe balcon, alături de prieteni, la un pahar cu tărie. Însă, libertatea s-ar putea să fie pentru scurtă vreme. Încă mai este cercetat în alte două dosare - dosarul vizită la Donald Trump şi Tel Drum. Ambele încă pe masa magistraţilor.

Liviu Dragnea: ”Încă mai e speranţă. Cred că mai e! Dar nu mai e mult timp! Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies întreg!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea nu poate răsufla uşurat în libertate. Două dosare grele l-ar putea arunca din nou după gratii. ”M-au vândut!”