Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 septembrie 2021. Condamnări definitive în dosarul Giga TV; Apple a anunţat noile modele de iPhone şi iPad

Știrile zilei, 15 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.09.2021, 13:37

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 15 septembrie 2021

1) Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare. Pedeapsa a venit în dosarul Giga TV, în care a mai fost condamnată și fosta șefă CNA, Laura Georgescu.

2) Căsătoriile între persoanele de același sex vor trebui recunoscute în țările Uniunii Europene. Eurodeputații propun sancțiuni pentru România și alte state care se opun rezoluției.

3) O gafă uluitoare va întârzia lucrările la Pasajul Ghica cu două luni. Termoenergetica și-a adus aminte că are de înlocuit o conductă abia după ce constructorii au terminat asfaltarea.

4) Furtuni violente au făcut prăpăd în Vestul Europei. Sudul Franței arată ca după potop, în timp ce metroul londonez nu a putut opri ore bune în mai multe stații din cauza inundațiilor.

5) Apple a anunțat noile modele de iPhone, iPad și Watch. Noile telefoane vin cu un procesor mai bun, o baterie mai mare și un display mai strălucitor. Swipe-up pentru a afla toate noutățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 septembrie 2021. Condamnări definitive în dosarul Giga TV; Apple a anunţat noile modele de iPhone şi iPad