Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 aprilie 2021. Continuă scandalul din coaliția de guvernare; Modificări în privința vaccinării, în România

Știrile zilei, 16 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.04.2021, 20:12

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 16 aprilie 2021

1) Vlad Voiculescu a avut prima reacţie publică după revocarea din funcţie. Fostul ministru al Sănătăţii a făcut acuzaţii dure la adresa premierului Florin Cîţu şi a sistemului. Premierul Florin Cîțu răspunde acuzațiilor lui Vlad Voiculescu privind mușamalizarea deceselor COVID. Astfel, șeful Executivului i-a cerut, public, vicepremierului Dan Barna "să spună dacă știa despre aceste lucruri și ce măsuri a dispus".

2) Premierul Florin Cîţu a anunţat că mai multe centre de vaccinare AstraZeneca vor fi transformate în centre Pfizer. De asemenea vor fi testate și centrele de vaccinare de tip drive thru. Astfel va creşte capacitatea de imunizare. 

3) Primarul unei comune din Braşov a fost reţinut după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti. Aceştia i-au închis magazinul soţiei primarului, pentru că nu elibera bonuri fiscale.

4) CEO-ul Pfizer a anunţat că ar putea fi necesară şi a treia doză de vaccin, la 12 luni după rapel.  Acesta a vorbit inclusiv despre vaccinarea anuală.

5) CFR Cluj a câştigat Supercupa României la fotbal. Campioana en-titre s-a impus cu 4 la 1 în duelul cu FCSB, după loviturile de departajare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 aprilie 2021. Continuă scandalul din coaliția de guvernare; Modificări în privința vaccinării, în România