Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 iulie 2022. Europa se luptă cu un val de caniculă fără precedent

Știrile zilei, 18 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 18.07.2022, 21:26

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 18 iulie 2022

1) O mie de oameni au murit în ultimele zile în vestul Europei, din cauza valului de caniculă care a adus temperaturi de peste 40 de grade. Pompierii care se luptă fără încetare cu incendiile de vegetaţie spun că nu au mai întâlnit niciodată un asemenea dezastru.

2) Hotelierii se plâng că se confruntă cu cel mai slab sezon estival din ultimii 30 de ani. Datele arată că, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul turiştilor de pe litoral a scăzut cu aproape 50%.

3) Un bărbat a fost prins în timp ce vindea droguri chiar lângă scena de la Electric Castle. În cele trei zile ale festivalului, poliţiştii din Cluj au depistat peste o sută de persoane care aveau asupra lor substanţe interzise.

4) Veşti bune pentru şoferi, care de astăzi scapă de aşteptarea la ghişeu pentru un act important. Cartea de Identitate a Vehiculului poate fi trimisă acum şi prin curierat rapid, pentru o taxă de 20 de lei.

5) Speriați de facturile tot mai mari, românii au început să facă economie la curent. Potrivit Institutului Naţional de Statistică, consumul de energie electrică a scăzut cu mai bine de 6% în comparaţie cu prima jumătate a anului 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 iulie 2022. Europa se luptă cu un val de caniculă fără precedent