Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 august 2021. România condamnă atacul cu dronă al Iranului, în care un comandant român de navă a fost ucis

Știrile zilei, 2 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.08.2021, 20:20

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 2 august 2021

1) Cinci adolescenţi au murit înecaţi în Râul Siret, după ce au încercat să îşi salveze prietenii care erau la un pas să se înece. Aceştia aveau vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi erau din judeţul Neamţ.

2) Un interlop din Târgovişte a fost săltat de mascaţi după ce a ameninţat poliţiştii pe Facebook. Bărbatul de 40 de ani s-a supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan.

3) Cel mai mare val de căldură din ultimele patru decenii a produs incendii devastatoare în Turcia şi în Grecia. Sute de turişti, printre care şi români, au fost evacuaţi din zonele afectate. 

4) România condamnă cu fermitate atacul cu dronă al Iranului asupra petrolierului "Mercer Street". Comandantul român al navei şi un marinar britanic au fost ucişi.

5) Peste 20 de sortimente de îngheţată au fost restrase din magazinele din România. Acestea conţineau oxid de etilenă, un pesticid cancerigen. Lista completă a produselor contaminate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 august 2021. România condamnă atacul cu dronă al Iranului, în care un comandant român de navă a fost ucis