Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 august 2022. Clipe de coşmar pentru un grup de copii aflaţi în tabără la Brezoi

Știrile zilei, 2 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 02.08.2022, 20:01

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 2 august 2022

1) Marcel Ciolacu este liderul în care românii au cea mai mare încredere, conform unui sondaj Avangarde. De remarcat este însă faptul că toți liderii actuali prezintă un grad ridicat de NEîncredere în rândul românilor. 

2) Preşedintele american, Joe Biden, a anunţat moartea liderului Al-Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri. Considerat creierul din spatele atentatelor de la 11 septembrie 2001, teroristul a fost ucis într-un atac cu drone.

3) Vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan pune paie pe foc între relațiile dintre China și SUA. Beijingul consideră că Taiwan este teritoriu chinez, iar vizita politicianului american în această ţară a fost catalogată drept o provocare.

4) Clipe de coşmar pentru un grup de copii aflaţi în tabără la Brezoi. Pensiunea în care erau cazaţi a luat foc în miezul nopţii, iar cei mici au fost treziţi de fumul înecăcios şi au rămas blocaţi pe balcon până la venirea pompierilor.

5) Echipele românești și-au aflat posibilele adversare din playofful Conference League. Desigur, pentru asta, trebuie mai întâi să treacă de turul trei preliminar. Meciul FCSB este în direct la Antena 1 şi pe Antena Play, miercuri de la 21.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 august 2022. Clipe de coşmar pentru un grup de copii aflaţi în tabără la Brezoi