Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 noiembrie 2021. România, "campioană" la scumpirea carburanţilor

Știrile zilei, 2 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.11.2021, 17:13

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 2 noiembrie 2021

1) Premierul desemnat Nicolae Ciucă a decis să îşi depună mandatul, după o şedinţă care a avut loc la vârful PNL. Florin Cîţu a anunţat că vor urma negocieri cu toate partidele parlamentare, după care Klaus Iohannis va propune un nou nume de prim-ministru.

2) Fetiţa de 6 ani care a fost ucisă şi incendiată la Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect al anchetatorilor şi a fost chemat la audieri.

3) Deşi avem printre cele mai mici salarii din Europa, am ajuns campioni la scumpirea carburanţilor. Un plin de benzină ne costă acum cu 65 de lei mai mult decât la începutul anului.

4) Patru magazine Auchan din Bucureşti ar putea fi închise timp de jumătate de an. Inspectorii ANPC au propus sancțiunea după ce au găsit abateri importante în timpul controalelor.

5) Regina Marii Britanii le-a cerut liderilor de la COP26 să creeze un viitor mai sigur pentru planetă. "Când națiunile se unesc pentru o cauză comună, există întotdeauna loc de speranță", a transmis suverana într-un mesaj video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 noiembrie 2021. România, "campioană" la scumpirea carburanţilor