Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 iulie 2022. Uniunea Europeană cere statelor membre să reducă în mod voluntar consumul de gaze

Știrile zilei, 20 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 19:50

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 20 iulie 2022

1) Vot istoric în Parlamentul României. Senatul a ratificat, în calitate de for decizional, protocoalele de aderare a Finlandei şi Suediei la NATO. S-au înregistrat 96 voturi "pentru", iar un senator nu a votat.

2) Nicuşor Dan a anunţat că a semnat dispoziţia de demolare pentru Cathedral Plaza. Clădirea de 19 etaje a costat 60 de milioane de euro şi a fost construită ilegal în vecinătatea Catedralei Sfântul Iosif. 

3) BCR a rupt parteneriatul cu George Buhnici, la o zi după ce a taxat pe Facebook derapajul acestuia. Banca spune că a crezut în a doua şansă, însă răspunsul primit de la vlogger a dus la încetarea colaborării cu acesta.

4) Netflix a pierdut 970.000 de abonaţi în al doilea trimestru din 2022, de cinci ori mai mult decât în primul trimestru, dar sub estimări. Compania continuă planurile pentru o versiune cu reclame, care va fi însă lansată abia anul viitor.

5) Uniunea Europeană cere statelor membre să reducă în mod voluntar consumul de gaze cu 15 procente. Ursula von der Leyen spune că măsura este necesară pentru a trece cu bine peste iarnă, dacă Rusia opreşte furnizarea gazelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 iulie 2022. Uniunea Europeană cere statelor membre să reducă în mod voluntar consumul de gaze