Antena Meniu Search
x

Video BCR a rupt parteneriatul cu George Buhnici. "Am crezut în a doua şansă, dar am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile"

BCR a rupt parteneriatul cu George Buhnici, la o zi după ce a taxat pe Facebook derapajul acestuia. Banca spune că a crezut în a doua şansă, însă răspunsul primit de la vlogger a dus la ruperea colaborării cu acesta.

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 13:10

BCR şi George Buhnici au colaborat de-a lungul timpului în mai multe proiecte
BCR şi George Buhnici au colaborat de-a lungul timpului în mai multe proiecte - Facebook BCR

BCR a reacţionat pe Facebook şi a publicat un punct de vedere în care se disociază "ferm de sexism şi discriminare", după scandalul iscat de unul dintre colaboratorii săi: George Buhnici. Banca a lăsat ieri de înţeles şi că era potrivit ca George Buhnici să realizeze greşeala, derapajul şi să îşi exprime scuze sau regrete. Astăzi, după ce aceste lucruri nu s-au petrecut, dar şi în urma unui răspuns primit de la vlogger, BCR a decis să încheie parteneriatul.

"Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el", a anunţat BCR.

Pe acelaşi subiect

George Buhnici, "inamicul celulitei pe litoral". Declaraţiile care au stârnit furia în spaţiul public

Într-un interviu pe care l-a acordat de pe plaja Neversea, George Buhnici a încercat să facă o glumă legată de aspectul soției sale, Lorena, care îi era alături, dar le-a invitat şi pe fete "să meargă la sală". George Buhnici a stârnit multe reacții negative în online după declarațiile făcute pe plajă şi chiar din partea ministrului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse

George Buhnici a vorbit despre cum arată fetele care vin pe litoral și le-a criticat pe cele care nu au grijă de aspectul lor, ca apoi să o prezinte pe soţia lui despre care a spus că "eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele". Postul TV chiar a titrat pe ecran "Buhnici, inamicul celulitei de pe litoral".

După ce scandalul a luat amploare în mediul online, fiind criticate inclusiv firmele cu care acesta colaborează din postura de influencer, George Buhnici a avut o reacţie la fel de criticată. Vloggerul a publicat o poziţie pe blogul său în care a spus că pedofilia este inacceptabilă şi că trebuie pedepsită, însă apoi a încercat să îşi arugmenteze declaraţiile făcute în timpul interviului de la Antena Stars, fără să îşi prezinte în vreun moment scuze pentru cele afirmate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în scandalul Buhnici

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declarațiilor lui George Buhnici privind femeile care merg la mare.

După afirmațiile scandaloase potrivit cărora toate femeile ar trebui să investească mai mult în „săliță” decât în tatuaje, iar soția sa „arată ca o minoră”, George Buhnici a intrat în atenția CNDC, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

În cursul zilei de marți, 19 iulie 2022, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării – CNCD, Csaba Asztalos, a făcut o serie de declarații referitoare la situația care a fost creată de George Buhnici, în urma declarațiilor pe care le-a făcut la TV.

Derapajele acestuia nu au rămas indiferente în fața autorităților, iar George Buhnici ar putea primi o amendă cuprinsă între 2000 și 100000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » BCR a rupt parteneriatul cu George Buhnici. "Am crezut în a doua şansă, dar am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile"