Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 septembrie 2021. Momentul în care doi jurnalişti şi un activist de mediu sunt bătuţi de "mafia lemnului"

Știrile zilei, 21 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.09.2021, 18:01

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 21 septembrie 2021

1) Un incendiu puternic a izbucnit în parcul industrial Tetarom 1 din Cluj-Napoca, la o hală de 600 metri pătrați. Autoritățile au emis mesaj RO-alert din cauza degajărilor mari de fum.

2) Nelu Tătaru afirmă că mai multe state europene se tem că românii ar putea perpetua pandemia. Consilierul premierului spune că în acest context restricțiile nu vor întârzia să apară.

3) Avem imagini în exclusivitate cu momentul în care doi jurnalişti şi un activist de mediu sunt bătuți. Aceștia au fost atacați de 20 de bărbați în timp ce filmau tăierile ilegale de lemn. 

4) Mii de persoane au fost evacuate de pe insula turistică La Palma, după erupția vulcanului Cumbre Vieja. Imaginile au surprins lava acoperind străzile și distrugând peste o sută de case.

5) Polonia va menține în funcțiune mina de cărbune Turow, care afectează comunitățile de la granița cu Cehia. Decizia vine în pofida unei amenzi de 500 de mii de euro pe zi din partea UE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 septembrie 2021. Momentul în care doi jurnalişti şi un activist de mediu sunt bătuţi de "mafia lemnului"