Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 iulie 2022. România se confruntă cu temperaturi-record; Acord istoric pentru cerealele din Ucraina

Știrile zilei, 22 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 20:07

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 22 iulie 2022

1) România se va confrunta cu temperaturi-record în următoarele zile. Meteorologii au extins codul portocaliu de caniculă şi anunţă maxime de peste 40 de grade Celsius. Vor fi afectate Bucureştiul şi 19 judeţe din sudul ţării.

2) Petre Daea a fost audiat ca martor în dosarul predecesorului său din ministerul Agriculturii, Adrian Chesnoiu. Daea ar fi intervenit pe lângă fostul ministru să îşi angajeze un apropiat la direcţiile agricole din ţară.

3) Hala Obor din Bucureşti se închide pentru şase luni, după ce inspectorii ANPC au găsit mai multe nereguli. Comisarii au dat şi amenzi de peste 170.000 de lei, pentru rugină, mizerie şi alimente depozitate în condiţii necorespunzătoare.

4) Mărfuri contrafăcute au fost descoperite în două containere sosite din China în Portul Constanţa. Poliţiştii au găsit mii de ceasuri şi articole de vestimentaţie, în valoare de 8,4 milioane de euro. 

5) Rusia va permite Ucrainei să reia exporturile de cereale prin Marea Neagră. Un acord istoric a fost semnat la Istanbul de cele două state, atât cu ONU, cât şi cu Turcia, ţară care a mediat timp de două luni negocierile dintre Moscova şi Kiev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 iulie 2022. România se confruntă cu temperaturi-record; Acord istoric pentru cerealele din Ucraina