Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 septembrie 2021. De ce a fost demis Octavian Berceanu de la Garda de Mediu; Joe Biden, discurs în premieră la ONU

Știrile zilei, 22 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 22.09.2021, 16:32
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 22 septembrie 2021

1) Direcția Națională Anticorupție a anunțat că a deschis un dosar penal IN REM pe achiziționarea de vaccin anti-Covid. Procurorii fac cercetări pentru obținerea de foloase necuvenite. 

2) Record de cazuri Covid în România, de la începutul anului. Florin Cîțu a anunțat o anchetă la Ministerul Sănătății, după ce secțiile ATI au devenit sufocate cu pacienți în stare gravă.

3) Un român din Italia a fost găsit mort la cinci zile după ce a fost dat dispărut. Gigi lucra la negru pe un șantier de construcții din Roma și ar fi făcut un atac de cord.

4) Florin Cîțu a explicat demiterea lui Octavian Berceanu de la Garda de Mediu. Premierul spune că acesta și-a pierdut sprijinul politic în momentul în care USR PLUS a ieșit de la guvernare.

5) Joe Biden a susținut pentru prima oară un discurs la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite. Președintele american a subliniat că următorii zece ani sunt decisivi pentru omenire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 22 septembrie 2021. De ce a fost demis Octavian Berceanu de la Garda de Mediu; Joe Biden, discurs în premieră la ONU