Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 iunie 2021. PSD a depus moţiunea de cenzură; Fost ministru din Guvernul Cioloş. urmărit penal

Știrile zilei, 23 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.06.2021, 21:16

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 23 iunie 2021

1) Victor Grigorescu, fost ministru al Energiei în Guvernul Cioloş, este urmărit penal pentru fals în declaraţii. Preşedintele Klaus Iohannis a avizat cererea procurorilor.

2) Opt sute de angajaţi ai Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti vor intra pe rând în şomaj tehnic. Decizia va fi aplicată din 1 iulie şi a fost luată din cauza situaţiei financiare a companiei.

3) PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului CÎţu. Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte al social-democraţilor, spune că actualul executiv este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti

4) Comisia de la Veneţia a cerut explicaţii cu privire la revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului. Scrisoarea a fost trimisă după ce Parlamentul a respins raportul de activitate al instituţiei.

5) Actriţa metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă ca Zăpada, în noul remake Disney. Echipa a fost impresionată în mod special de vocea tinerei, care se remarcase în mai multe producţii musical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 iunie 2021. PSD a depus moţiunea de cenzură; Fost ministru din Guvernul Cioloş. urmărit penal