Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 noiembrie 2021. Acţiune DIICOT în toată ţara; Hoţ pedepsit în plus din cauza măştii de protecţie

Știrile zilei, 24 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.11.2021, 16:19

Știrile zilei, 24 noiembrie 2021.
Știrile zilei, 24 noiembrie 2021.

Știrile zilei, 24 noiembrie 2021

1) Guvernul Ciucă va fi format din politicieni cu greutate, dar şi nume noi şi controversate. În funcţia de Secretar General este propus Marian Neacşu, care are o condamnare cu suspendare la activ.

2) DIICOT a declanşat o amplă acţiune la nivel naţional, cu sute de percheziţii în toată ţara. Operaţiunea vizează anihilarea unor grupări de crimă organizată, fiind vizate infracţiuni de trafic de persoane, migranţi sau droguri.

3) Ludovic Orban a demisionat din PNL, alături de 16 colegi parlamentari care se dezafiliaseră de la grupurile parlamentare liberale. Acesta a acuzat actuala conducere că a călcat în picioare istoria partidului.

4) Un hoţ din Bucureşti ar putea primi ani în plus de închisoare, din cauza măştii de protecţie. Deoarece avea faţa acoperită, fapta sa e considerată mai gravă. Bărbatul spune că respecta măsurile de pandemie.

5) Maradona este acuzat de viol la un an de la moartea sa şi la 20 de ani după cominterea faptei. O femeie de 37 de ani din Cuba îl acuză pe fostul mare fotbalist că "i-a furat copilăria" când ea avea doar 16 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 noiembrie 2021. Acţiune DIICOT în toată ţara; Hoţ pedepsit în plus din cauza măştii de protecţie