Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 noiembrie 2021. În România energia se produce ieftin şi se plăteşte scump; Turcia este în colaps

Știrile zilei, 26 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.11.2021, 15:40

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 26 noiembrie 2021

1) Criza politică s-a încheiat, după 86 de zile de când Florin Cîțu a aruncat coaliția cu USR. Noua alianță, cu PSD, are însă de gestionat în continuare pandemia dar şi cea mai mare criză energetică din ultimii ani.

2) Avem cel mai performant sistem energetic de pe bătrânul continent, dar tremurăm de frica facturilor. Liberalizarea pieţei de energie s-a dovedit a fi o uşă larg deschisă către haos şi preţuri scăpate de sub control.

3) Turcia este o ţară în colaps. Lira, moneda naţională s-a prăbuşit în ultimele două zile cu peste 15% şi aruncă milioane de oameni în sărăcie. Mai multe alimente de bază au început să fie raţionalizate, iar oamenii au ieșit în stradă.

4) CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League, după ce a fost învinsă de echipa daneză Randers FC, în Grupa D. Ardelenii vor încheia grupa pe ultimul loc indiferent de rezultatul din ultimul meci.

5) Peste 50 de persoane, mineri şi membri ai echipelor de salvare, şi-au pierdut viaţa după un accident într-o mină de cărbune din Siberia. Praful de cărbune dintr-un puț de ventilație ar fi luat foc și a umplut mina cu fum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 noiembrie 2021. În România energia se produce ieftin şi se plăteşte scump; Turcia este în colaps