Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 septembrie 2021. Buzoienii nu au vrut unirea cu comuna Ţinteşti; Negocieri intense în Germania

Știrile zilei, 27 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.09.2021, 12:24

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 27 septembrie 2021

1) Partidul Național Liberal și-a ales conducerea în cadrul Consiliului Național. Echipa premierului Florin Cîțu a obținut victorii pe linie și în cazul celorlalte funcții importante din partid.

2) Comitetul Municipiului București pentru situații de urgență a adoptat o serie de noi restricții. Masca de protecție devine obligatorie și în spații publice precum piețe, târguri sau stații STB.

3) Referendumul pentru alipirea comunei Țintești la municipiul Buzău a eșuat. Conform legii, prezența la vot trebuia să fie de cel puțin 30%, însă doar 10% dintre buzoieni s-au prezentat la urne.

4) Social-democrații au câștigat alegerile parlamentare din Germania, conform primelor estimări exit-poll. Aceștia ar putea conduce guvernul pentru prima oară din 2005, când a început "era Merkel". Diferenţa este, însă, foarte mică şi fiecare din cele două formaţiuni poate spera să formeze o coaliţie majoritară în Bundestag. Germanii mai au de aşteptat până vor afla cine va fi succesorul lui Merkel, care se retrage după patru mandate de cancelar. 

5) Cel mai bogat om din lume este din nou singur. Elon Musk s-a despărţit de iubita sa, cântăreaţa Grimes. Cei doi formau un cuplu de 3 ani şi au împreună un băiat de un an şi jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 septembrie 2021. Buzoienii nu au vrut unirea cu comuna Ţinteşti; Negocieri intense în Germania