Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 aprilie 2021. Vaccinare din maşină, în Bucureşti; Actorul spaniol "El Risitas" a murit

Știrile zilei, 29 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.04.2021, 18:07

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 29 aprilie 2021

1) Un centru de vaccinare drive-thru a fost deschis în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Persoanele care doresc să se vaccineze nu au nevoie de programare, ci doar de actul de identitate.

2) Un prim caz de tulpină indiană covid a fost confirmat în România. Aceasta a fost descoperită la un muncitor imigrant din Braşov, dar ar fi diferită de cea care a răpus ţara asiatică în aceste zile. India a depăşit 18 milioane de infecţii cu coronavirus. Număr record de decese zilnice, cadavrele sunt arse în parcuri şi parcări

3) Lumea este mai tristă după moartea lui "El Risitas". Actorul spaniol a devenit celebru pe Internet datorită râsului său distinct, contagios şi care a fost folosit în numeroase parodii.

4) Parlamentul European a aprobat adeverinţa electronică verde pentru turişti. Aceasta va purta numele de "Certificat UE Covid-19".

5) Prinţul William şi Ducesa Kate au împlinit 10 ani de la căsătorie. Aceştia le-au oferit admiratorilor un cadou cu ocazia aniversării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 aprilie 2021. Vaccinare din maşină, în Bucureşti; Actorul spaniol "El Risitas" a murit