Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 iulie 2021. Accident feroviar grav, la Feteşti; Conflictul încheiat între Eduard Novak şi Ana Maria Popescu

Știrile zilei, 29 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.07.2021, 22:10

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 29 iulie 2021

1) Două trenuri de marfă s-au ciocnit violent la Feteşti, pe magistrala Bucureşti - Constanţa. Mecanicul unei locomotive era băut şi ar fi adormit, depăşind semnalul de oprire de la intrarea în staţie.

2) Furtuna a făcut ravagii în Bucureşti, unde 45 de maşini au fost avariate. Zeci de copaci au căzut din cauza vântului puternic, care a doborât inclusiv o antenă de telefonie. 

3) Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii. Incendiul s-a produs în timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi.

4) Eduard Novak i-a prezentat scuze scrimerei Ana Maria Popescu, pentru declaraţia legată de medalia obţinută de sportivă la Tokyo. Ministrul Sportului spune că a fost înţeles greşit şi că îi pare rău.

5) Un seism puternic s-a produs la mică adâncime în Peninsula Alaska. Acesta a avut o magnitudine de 8,2 şi a fost urmat de o alertă de tsunami în regiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 iulie 2021. Accident feroviar grav, la Feteşti; Conflictul încheiat între Eduard Novak şi Ana Maria Popescu