Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 septembrie 2021. Greta Thunberg acuză liderii mondiali de prea mult „bla, bla, bla” în privința modificărilor climatice

Știrile zilei, 29 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.09.2021, 13:45

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 29 septembrie 2021

1) România a înregistrat un record de infectări cu coronavirus, fiind cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei. În cea mai neagră zi a început și vaccinarea cu doza booster.

2) Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au stabilit calendarul moțiunii de cenzură a PSD. Aceasta va fi citită joi în Parlament, iar marți vor avea loc dezbaterea și votul.

3) Partidul Național Liberal a fost amendat cu 10.000 de lei pentru congresul cu cinci mii de oameni din weekend. Polițiștii spun că nu au fost respectate regulile specifice pandemiei.

4) Un șofer beat a fost la un pas să provoace o tragedie în centrul Clujului. Bărbatul a fost blocat în trafic de alți oameni, care i-au rupt cheia în contact și au chemat poliția.

5) Greta Thunberg a denunțat 30 de ani de "bla, bla, bla" despre modificări climatice ale liderilor lumii. Activista suedeză îi acuză că au înecat speranțele tinerilor prin promisiunile lor goale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 septembrie 2021. Greta Thunberg acuză liderii mondiali de prea mult „bla, bla, bla” în privința modificărilor climatice