Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 septembrie 2022. Vladimir Putin va semna vineri tratatele de anexare a 15% din Ucraina

Știrile zilei, 29 septembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 22:49

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 29 septembrie 2022

1) Vladimir Putin va semna vineri tratatele de anexare a regiunilor Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson. Experţii militari spun că nu este exclus ca, pe viitor, Rusia să folosească armele nucleare tactice pentru a apăra noile teritorii.

2) Un bărbat de 46 de ani din Petroşani a fost surprins în timp ce îşi calcă intenţionat cu maşina un vecin. Martorii susţin că aceştia s-ar fi luat la ceartă cu puţin timp înainte, din cauza copiilor lor.

3) Certificatul de deces al reginei Elisabeta a fost publicat. Potrivit autorităţilor britanice, suverana a murit de "bătrâneţe", la ora 14 şi 10 minute.

4) Joe Biden a declarat stare de dezastru major în Florida după trecerea Uraganului Ian. Sute de persoane au murit, iar pagubele se ridică la peste 260 de miliarde de dolari.

5) Inflația din Germania a urcat în luna septembrie la 10%, din cauza prețurilor mari la energie și alimente. Datele oficiale arată că este cea mai ridicată valoare din ultimii 71 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 septembrie 2022. Vladimir Putin va semna vineri tratatele de anexare a 15% din Ucraina