Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 august 2021. Zi neagră, pe şoselele româneşti; Ninsoare în Brazilia, după 64 de ani

Știrile zilei, 3 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.08.2021, 21:47

Știrile zilei, 3 august 2021. Zi neagră, pe şoselele româneşti; Ninsoare în Brazilia, după 64 de ani
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 3 august 2021

1) O specie agresivă de insecte a invadat Clujul şi îi terorizează pe localnici. Ploşniţele dantelate nu pot fi ucise cu substanţe chimice şi nu au duşmani naturali, iar localnicii spun că pişcă mai tare ca ţânţarii.

2) Larisa Iordache a renunţat la finala olimpică de la bârnă, din cauza accidentării la gleznă. Sporiva spune că a sperat până în ultima clipă, dar durerea era peste limita ei de suportabilitate.

3) Patru accidente grave au avut loc pe şoselele din România, în ultimele ore. Nouă persoane au murit în total, în urma coliziunilor de pe Drumurile Naţionale 1 şi 2, Autostrada Bucureşti-Piteşti şi de pe un drum din judeţul Timiş.

4) Şcoala va începe pe 13 septembrie, cu prezenţă fizică pentru toţi elevii şi fără scenarii de funcţionare. Totodată, Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, spune că nu vor exista schimbări în privinţa admiterii la liceu.

5) În Brazilia a nins pentru prima dată în ultimii 64 de ani. Zeci de oraşe din Rio Grande do Sul au înregistrat condiţii de îngheţ şi precipitaţii sub formă de zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 august 2021. Zi neagră, pe şoselele româneşti; Ninsoare în Brazilia, după 64 de ani