Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 august 2022. Dosarul Revoluției din 1989 ajunge din nou în instanță, după 33 de ani

Știrile zilei, 3 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 20:47

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 3 august 2022

1) Dosarul Revoluției din 1989 ajunge din nou în instanță, după 33 de ani. Ion Iliescu, fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus, fostul șef al aviației militare, sunt acuzați de crime împotriva umanității. 

2) Se pregăteşte o reformă pentru parcările publice din Bucureşti. Primăria Capitalei schimbă prețurile, abonamentele, dar și zonele delimitate în prezent. De asemenea sunt pregătite și abonamente speciale pentru riverani.

3) Peste 100.000 de contracte part-time au fost desființate în ultima săptămână. Patronii au recurs la această soluție din cauza suprataxării acestor contracte, care a intrat în vigoare la 1 august.

4) Încasările magazinelor din România au crescut cu 5,2 la sută în primul semestru, față de anul trecut, în urma creșterii prețurilor. Farmaciile o duc însă cel mai bine, cu vânzări record în ultimul an, de peste 23 de miliarde de lei.

5) Lui Cristian Vasilcoiu i s-a făcut rău în timpul ședinței de guvern și a fost dus cu ambulanța la spital. Acolo medicii au descoperit că secretarul de stat era infectat cu virusul SARS-CoV-2. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 august 2022. Dosarul Revoluției din 1989 ajunge din nou în instanță, după 33 de ani