Meniu
Search
x

Un secretar de stat, testat pozitiv de Covid, după ce a participat la ședința de guvern

Secretarul de stat la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, care a participat miercuri la ședința de Guvern, a anunțat că a fost testat pozitiv Covid-19: „Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”.

De Redactia Observator la 03.08.2022, 18:15

„Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am prelins puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de brake dance fără să vreau.

Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”, scrie pe Facebook Cristian Vasilcoiu.

A purtat mască

El precizează că a purtat mască. „Îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor”, încheie Vasilcoiu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Un secretar de stat, testat pozitiv de Covid, după ce a participat la ședința de guvern