Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 august 2021. Populaţia României, în scădere; Noi incidente în Afganistan

Știrile zilei, 30 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.08.2021, 12:48

Știrile zilei, 30 august 2021. Populaţia României, în scădere; Noi incidente în Afganistan
Știrile zilei, 30 august 2021. Populaţia României, în scădere; Noi incidente în Afganistan

Știrile zilei, 30 august 2021

1) Furtunile au făcut prăpăd în ţară. Peste 140 de gospodării au ajuns sub ape la Braşov, din cauza ploilor torenţiale. Autorităţile promit despăgubiri, însă oamenii cer înălţarea digurilor şi urgentarea lucrărilor la canalizare.

2) Prognoza cazurilor de Covid pentru mijlocul lunii septembrie s-a înrăutăţit. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţional de vaccinare, a anunţat că autorităţile se aşteaptă la peste 2.000 de îmbolnăviri zilnice.

3) Populaţia rezidentă a României a scăzut cu peste 140.000 de persoane în ultimul an. Cauza principală o reprezintă sporul natural negativ, întrucât numărul persoanelor decedate a depăşit numărul născuţilor-vii.

4) Uraganul Ida a lovit în plin statul Louisiana, lăsând un milion de oameni fără energie electrică. Rafalele de vânt au depăşit 230 de kilometri pe oră, fiind una dintre cele mai puternice furtuni din istoria SUA.

5) Cinci rachete au fost trase spre aeroportul Kabul, însă au fost interceptate de sistemele de apărare. Atacul vine la o zi după atacul cu dronă al americanilor asupra unui vehicul ISIS-K.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 august 2021. Populaţia României, în scădere; Noi incidente în Afganistan