Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 noiembrie 2021. Amendă uriaşă după ce a intrat cu maşina pe plajă; Furtună devastatoare în Turcia

Știrile zilei, 30 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.11.2021, 10:46

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 30 noiembrie 2021

1) Noua variantă a coronavirusului, numită Omicron, creează panică în lume. Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că tulpina reprezintă un risc global „foarte ridicat” și recomandă țărilor să se pregătească pentru ce e mai rău.

2) Zeci de austrieci care și-au lăsat mașinile parcate pe străzile unui cartier din Linz s-au trezit cu anvelopele tăiate. Un român de 43 de ani a avariat peste 90 de autovehicule, deranjat de zgomotul făcut de acestea.

3) O tânără a fost amendată de poliţiştii locali cu peste 10.000 de lei după ce a intrat cu maşina pe plaja Modern din Constanţa. Ca să fie tacâmul complet, femeia a rămas și blocată în nisip cu autovehiculul.

4) Patru oameni au murit şi 19 au fost răniţi după ce o furtună a lovit Turcia, cu forţa unui uragan. TIR-uri de zeci de tone, din România, au fost răsturnate precum niște cutii de chibrituri pe o autostradă.

5) Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară trofeul ''Balonul de Aur'', pentru cel mai bun jucător al anului. Fotbalistul argentinian s-a impus în duelul său cu atacantul polonez Robert Lewandowski şi cu italianul Jorginho.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 noiembrie 2021. Amendă uriaşă după ce a intrat cu maşina pe plajă; Furtună devastatoare în Turcia