Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 septembrie 2021. Şcolile rămân deschise; Casa miracol din La Palma a fost distrusă în cele din urmă de lavă

Știrile zilei, 30 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.09.2021, 15:52

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 30 septembrie 2021

1) Guvernul schimbă regulile, pentru a motiva oamenii să se imunizeze. Premierul Florin Cîțu vrea ca persoanele vaccinate să aibă acces la toate tipurile de activități, indiferent de incidență.

2) Leo de la Strehaia și mama sa au fost condamnați la închisoare cu executare. Cei doi sunt acuzați de evaziune fiscală și vor fi încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.

3) Aproape 100 de șoferi de TIR au protestat în fața Guvernului. Transportatorii spun că vor intra în faliment dacă ANAF nu renunță la impozitarea retroactivă a diurnei.

4) Şcolile rămân deschise indiferent de numărul de infectări, în toate localităţile din România. Pragul de șase la mie, de la care se închideau unitățile de învățământ, a fost eliminat. 

5) Casa miracol din La Palma a fost distrusă în cele din urmă de lavă. Proprietatea era deținută de un cuplu de pensionari danezi, care nu o mai vizitaseră de la începutul pandemiei Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 septembrie 2021. Şcolile rămân deschise; Casa miracol din La Palma a fost distrusă în cele din urmă de lavă