Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 august 2022. Canicula pune iar stăpânire pe România

Știrile zilei, 4 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 21:41

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 4 august 2022

1) China a început cele mai mari exerciții militare din istorie în apele Taiwanului. Reacţia vine după cea mai importantă vizită din ultimii 25 de ani a unui oficial american în zonă, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi.

2) Panică pe o insulă grecească frecventată și de mulți turiști români. Un rechin de aproape 3 metri a fost filmat la doar 15 metri de ţărm, în insula Kos. Martorii au declarat că au sesizat prădătorul abia când au ieşit din apă.

3) Canicula pune din nou stăpânire pe Europa, cu temperaturi de până la 40 de grade. Valul de căldură va fi resimțit și în România, unde meteorologii au emis un cod galben de caniculă pentru București și 22 de județe.

4) Maşina Înalt Prea Sfinţitului Teodosie a fost prinsă de radar pe autostrada Soarelui, circulând cu 235 de kilometri pe oră. La volan se afla şoferul Arhiepiscopului, iar Înaltul Prelat era pe scaunul pasagerului.

5) Simona Halep a abandonat meciul cu rusoaica Anna Kalinskaia disputat la Washington. Sportivei din România i s-a făcut rău în setul secund din cauza căldurii sufocante și a fost forțată să se retragă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 august 2022. Canicula pune iar stăpânire pe România