Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 ianuarie 2022. Inconştienţă pe două roţi; Reprezentanta brandului Gemelii a murit

Știrile zilei, 4 ianuarie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 04.01.2022, 17:58

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 4 ianuarie 2022

1) Mihaela Galani, proprietară şi reprezentantă a brandului de încălţăminte Gemelli, a murit la doar 33 de ani. Tânăra din Constanţa a fost găsită inconştientă în propria maşină şi a murit în timp ce se afla la spital.

2) Guvernul face pregătiri pentru valul 5 de Covid. Printre măsurile luate în calcul se numără introducerea şomajului tehnic sau a obligativităţii măştilor FFP2 în anumite spaţii închise din România.

3) Un motociclist vitezoman s-a dat în spectacol în faţa poliţiştilor de la Rutieră. Acesta conducea cu 178 de kilometri pe oră în localitate, nu a oprit la semnalele agenţilor şi a condus fără mâini când aceştia l-au urmărit.

4) Bărbatul care le-a scăpat poliţiştilor printre degete pe aeroportul din Cluj-Napoca a fost prins după două săptămâni. Individul de 37 de ani se ascundea în judeţul Timiş şi le-a spus poliţiştilor că voia, oricum, să se predea.

5) Unul dintre tinerii acuzaţi că ar fi distrus o vilă pe care au închiriat-o de Revelion a explicat ce s-ar fi întâmplat de fapt. Băiatul spune că maceta din fotografie ar fi fost de fapt un cuţit de bucătărie cu care au tăiat tortul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 ianuarie 2022. Inconştienţă pe două roţi; Reprezentanta brandului Gemelii a murit