Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 4 iunie 2021. Demisii la ISMB şi la Ministerul Tineretului şi Sportului; Continuă războiul dintre Romprest şi Primăria Sectorului 1

Știrile zilei, 4 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 04.06.2021, 16:37
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 4 iunie 2021

1) Ministrul Educaţiei l-a demis pe inspectorul general ISMB, după reacţia în cazul elevului care s-a aruncat pe geamul clasei. Ionel Puşcaş declarase exclusiv la Observator că a fost vorba de "o joacă obişnuită".

2) Voucherele din etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate în doar 35 de minute. Românii au putut genera tichete valorice pentru televizoare, laptopuri şi tablete.

3) Clotilde Armand a cerut declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare provocate de gunoaiele neridicate. Primarul acuză că staţiile de sortare a deşeurilor şi-au închis porţile din cauza datoriilor Romprest.

4) Roman Protasevici a apărut într-un interviu difuzat de televiziunea de stat din Belarus. Plângând şi cu vânătăi pe faţă, jurnalistul şi-a mărturisit rolul său în protestele anti-guvernamentale şi l-a ridicat în slăvi pe Alexander Lukaşenko.

5) Un secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului şi-a dat demisia după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului. Gestul lui Oltean Csongor a fost catalogat drept "inacceptabil" de liderul UDMR Kelemen Hunor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 4 iunie 2021. Demisii la ISMB şi la Ministerul Tineretului şi Sportului; Continuă războiul dintre Romprest şi Primăria Sectorului 1