Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 mai 2021. Vaccinare fără programare; Condiţie pentru redeschiderea restaurantelor la capacitate maximă

Știrile zilei, 4 mai 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.05.2021, 18:51

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 4 mai 2021

1) Din 7 mai, românii se pot imuniza fără programare. Valeriu Gheorghiţă a anunţat că persoanele peste 60 de ani se pot prezenta la orice oră la centrele de vaccinare.

2) Florin Cîţu ia în calcul ca restaurantele şi hotelurile să fie deschise la capacitate maximă, de la 1 iunie. Condiţia este ca toţi clienţii să fie vaccinaţi. 

3) Un copil de 5 ani a fost împuşcat de fratele său mai mare, în timpul unui picnic, cu o armă lăsată nesupravegheată. Băiatul a întrebat-o în ultimele clipe pe mama lui dacă o să moară.

4) Omul de afaceri Doru Bertea s-a sinucis. Acesta era în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru achiziţiile în mai multe spitale Covid.

5) Bill Gates şi soţia sa, Melinda, divorţează după 27 de ani de căsnicie. Averea miliardarului, estimată la 130 de miliarde de dolari, ar putea fi înjumătăţită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 mai 2021. Vaccinare fără programare; Condiţie pentru redeschiderea restaurantelor la capacitate maximă