Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 noiembrie 2022. Fotbalist de 12 ani, mort după antrenament; Xi Jinping l-a avertizat pe Vladimir Putin să nu folosească armele nucleare

Știrile zilei, 4 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 19:46

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 4 noiembrie 2022

1) Incendiu de proporţii la un centru de colectare şi reciclare a deşeurilor din Chitila. Aproape 40 de tone de echipamente electrice si electronice au ars, iar Garda de Mediu verifică nivelul de poluare.

2) Ministerul Apărării a semnat contractul pentru cele 32 de avioane F-16 din Norvegia. Valoarea achiziţiei se ridică la 388 de milioane de euro, iar primele aeronave vor fi livrate la finalul anului viitor.

3) Xi Jinping l-a avertizat pe Vladimir Putin să nu folosească armele nucleare. Cancelarul german i-a cerut liderului chinez să-şi exercite influenţa asupra lui Vladimir Putin pentru a nu escalada situaţia din Ucraina.

4) Un fotbalist de numai 12 ani a murit subit după un antrenament în Harghita. Băiatului i s-a făcut rău în timp ce îşi schimba echipamentul, iar ambulanţa care a fost chemată la faţa locului a sosit fără medic.

5) O rachetă chineză scăpată de sub control a provocat închiderea spaţiului aerian din Spania. Mai multe zboruri au fost anulate pentru a evita o posibilă tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 noiembrie 2022. Fotbalist de 12 ani, mort după antrenament; Xi Jinping l-a avertizat pe Vladimir Putin să nu folosească armele nucleare