Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 septembrie 2022. Un ceh a stabilit recordul de viteză pe drumurile din România

Știrile zilei, 5 septembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 22:44

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 5 septembrie 2022

1) Aproape trei milioane de elevi şi preşcolari au început astăzi cursurile. Printre cele mai importante modificari din acest an se numără înlocuirea semestrelor cu module şi transformarea tezelor în examene opţionale.

2) David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 100 metri liber, la Campionatul Mondial de Înot pentru Juniori. Sportivul român a terminat cursa la mai bine de două secunde în faţa locului secund.

3) Rusia nu vrea să mai livreze gaze Europei până când nu vor fi ridicate sancţiunile. Anunţul vine la trei zile după ce Kremlinul a oprit aprovizionarea prin conducta Nord Stream 1, motivul invocat fiind "defecţiuni tehnice".

4) Un ceh a stabilit recordul de viteză pe drumurile din România în acest an. Şoferul a fost prins pe Autostrada A1 în timp ce conducea cu 281 de kilometri pe oră.

5) Liz Truss a câştigat şefia Partidului Conservator şi va fi noul prim-ministru al Marii Britanii. Actualul premier, Boris Johnson, a fost forţat să demisioneze în iulie, după ce a fost implicat în mai multe scandaluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 septembrie 2022. Un ceh a stabilit recordul de viteză pe drumurile din România