Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 decembrie 2021. Bucureştean atacat de viperă, în Munţii Piatra Craiului; Atenţie la ce jucării cumpăraţi de Crăciun

Știrile zilei, 6 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.12.2021, 16:11

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 6 decembrie 2021

1) Un bucureştean a ajuns la spital, după ce a fost atacat de o viperă în Munţii Piatra Craiului. Nu a fost muşcat, însă vipera l-a împroşcat cu venin în zona feţei. Acum este internat, în stare stabilă. 

2) Regulile de intrare în ţară s-au schimbat după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron. Cei nevaccinaţi intră automat în carantină, dacă vin din ţări aflate în afara Uniunii Europene. Iar persoanele imunizate trebuie să prezinte un test negativ.

4) Dulciurile şi jucăriile sunt cele mai dorite cadouri în această perioadă, dar atenţie la originea lor! Autorităţile recomandă vigilenţă în alegerea jucăriilor pentru a evita anumite neplăceri sau chiar tragedii. Iar în privinţa dulciurilor, achiziţionaţi-le din locurile autorizate şi verificaţi perioada de valabilitate. 

5) Varianta Omicron a coronavirusului continuă să se extindă rapid în toată lumea. În Danemarca, numărul cazurilor confirmate a crescut de zece ori în numai două zile. O veste mai încurajatoare vine din SUA: noua variantă ar putea genera forme mai uşoare ale bolii faţă de tulpina Delta. 

7) Canalele Deltei se închid încet. E teama locuitorilor din zonă, care nu au rămas doar fără hrana de bază, peștele, dar ar putea rămâne și fără turiști. Specialiștii spun că e un proces normal să ne pierdem Delta, doar că am reușit să grăbim procesul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 decembrie 2021. Bucureştean atacat de viperă, în Munţii Piatra Craiului; Atenţie la ce jucării cumpăraţi de Crăciun