Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 7 octombrie 2021. Român urmărit internațional, prins în Spania; Autocar plin cu pasageri, spulberat de TIR

Știrile zilei, 7 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

de Rosse Stan

la 07.10.2021 , 15:23

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 7 octombrie 2021

1) Masca de protecţie devine obligatorie în toate spaţiile publice deschise, în localităţile unde incidenţa depăşeşte 6 cazuri la mia de locuitori. Vor fi exceptate doar persoanele care desfăşoară activităţi sportive.

Articolul continuă după reclamă

2) Klaus Iohannis a explicat de ce nu a convocat mai repede consultări cu partidele, după demiterea Guvernului Cîţu. Preşedintele spune că este nevoie de câteva zile ca entuziasmul căderii guvernului să se stingă.

3) Ministrul Educaţiei a anunţat că au fost centralizate 290 de mii de chestionare privind intenţia de vaccinare în rândul elevilor. Conform lui Sorin Cîmpeanu, 77,% dintre elevi nu doresc să se vaccineze, iar 15% sunt indecişi.

4) Un accident cumplit a avut loc pe DN 76 în județul Bihor. Un autocar cu 20 de pasageri s-a ciocnit violent cu un TIR şi a fost aruncat de pe şosea. 12 persoane au ajuns la spital.

5) Un român de 35 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor, a fost prins în Spania. Acesta a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare şi urmează să fie extrădat.

Rosse Stan Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 7 octombrie 2021. Român urmărit internațional, prins în Spania; Autocar plin cu pasageri, spulberat de TIR