Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 aprilie 2021. Reguli noi pentru înmormântarea bolnavilor de Covid; Cum vor fi relaxate restricțiile de Paște

Știrile zilei, 8 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.04.2021, 17:50

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 8 aprilie 2021

1) România va continua vaccinarea cu AstraZeneca, pentru toate grupele de vârstă. Valeriu Gheorghiță a precizat că beneficiile vaccinării cu serul de la AstraZeneca-Oxford depășesc riscurile de apariție a evenimentelor trombotice, motiv pentru care se va continua imunizarea.

2) Florin Cîţu a anunţat ce propuneri va face pentru perioada sărbătorilor de Paşte şi 1 Mai. Premierul doreşte modificarea programului magazinelor şi prelungirea circulaţiei pe timpul nopţii.

3) Ministerul Sănătăţii şi reprezentanţii Cultelor au ajuns la un acord în privinţa regulilor de înmormântare în cazul bolnavilor de Covid-19.

4) Ministerul Finanţelor a împrumutat 3,5 miliarde de euro de pe pieţele externe. Conform ministrului Alexandru Nazare acesta este cel mai mare împrumut de până acum pe pieţele externe.

5) 50 de containere pline cu deşeuri ilegale au fost descoperite în Portul Agigea. Acestea erau aduse din Germania şi conţineau echipamente electronice ce nu pot fi reciclate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 aprilie 2021. Reguli noi pentru înmormântarea bolnavilor de Covid; Cum vor fi relaxate restricțiile de Paște