Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 iulie 2021. Ministrul de Finanțe, remaniat; val de caniculă peste România

Știrile zilei, 8 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.07.2021, 22:04

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 8 iulie 2021

1) Florin Cîţu a decis să îl remanieze pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare. Potrivit surselor Observator, premierul doreşte să îl pună în locul său pe Dan Vîlceanu.

2) Cazurile de coronavirus au crescut de 4 ori în ultima lună, în Marea Britanie. Noua variantă Delta se extinde, iar experţii se tem că numărul infecţiilor s-ar putea dubla la fiecare 6 zile.

3) Premierul Spaniei şi preşedintele Lituaniei au fost evacuaţi de urgenţă, în timp ce ţineau o conferinţă de presă. Alerta a fost declanşată după ce un avion de vânătoare rusesc s-a apropiat periculos de baza militară în care se aflau cei doi lideri.

4) Meteorologii avertizează că un val de aer tropical va afecta România joi şi vineri. 10 judeţe sunt sub cod galben de caniculă, iar în acest zone tempraturile se vor apropia de 40 de grade Celsius.

5) Anglia s-a calificat în finala Campionatului European de Fotbal, însă meciul s-a terminat cu scandal. Adversarii danezi şi presa internaţională reclamă că penalty-ul pe care l-au primit în prelungiri a fost acordat gratuit de arbitru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 iulie 2021. Ministrul de Finanțe, remaniat; val de caniculă peste România